Artikeln publicerades 12 december 2022

Denna artikel är äldre än fem månader och innehållet kan vara inaktuellt.

Ny rektor klar på Haganässkolan

Olof Gustafsson blir ny rektor på Haganässkolan i Älmhult. Olof har bred erfarenhet inom skolvärlden och kommer närmast från tjänsten som rektor i Ljungby kommun.

Nu är det klart med ny rektor på Haganässkolan i Älmhult. Han heter Olof Gustafsson och kommer närmast från Sunnerbogymnasiet, där han jobbar som rektor.

Olof är en rutinerad rektor och har de egenskaperna som vi behöver. Lugn, stabil, strukturerad och tydlig, säger Samuel Svensson, verksamhetschef och tillförordnad rektor.

Jag ser fram emot att få lära känna Haganässkolan i Älmhult. Det ska bli en intressant och spännande utmaning att se vad jag med min bakgrund kan bidra med. Inledningsvis behöver jag sätta mig in i verksamheten, säger Olof.

Olof tillträder tjänsten i mars 2023.

Ny rektor Klöxhultsskolan

Ny rektor på Klöxhultsskolan är också klar. Pernilla Ekblad tillträder som rektor för årskurs 4-6 den 1 mars 2023. Elisabeth Lindén fortsätter som rektor för Montessoriskolan F-6 och fritidshemmen på Montessori och Klöxhultsskolan. Fredrik Ljung fortsätter som rektor för F-3.

Det är med både värme och glädje som jag ser fram emot att börja på Klöxhultsskolan. Det blir någonting nytt för mig och det ska bli både spännande och givande. Jag hoppas att vi, personal och elever, tillsammans med våra kunskaper och erfarenheter fortsätter att utveckla skolan, säger Pernilla.