Artikeln publicerades 13 juni 2024

Martina Elofsson är ny HR-chef i Älmhults kommun!

Martina Elofsson är ny HR-chef

Den 1 september är Martina Elofsson på plats som HR-chef för Älmhults kommun.

Martina har en mångårig erfarenhet av att jobba som HR-chef i kommunal verksamhet. Hon har bland annat arbetat med olika HR-chefsuppdrag inom Helsingborgs stad de senaste 10 åren. Martina kommer närmast från en tjänst inom organisation och ledarskap på Feelgood Svenska AB.

Jag hälsar med stor glädje Martina välkommen till Älmhults kommun. Martina har den breda bakgrund och gedigna erfarenhet som uppdraget kräver. Med sitt stora engagemang inom HR-området och drivkraft för utveckling kommer Martina att bidra till att göra Älmhults kommun till en ännu mer attraktiv arbetsgivare, säger Susann Pettersson, kommunchef.

Två stora fokusområden framåt är kompetensförsörjning och att verka för ett hållbart arbetsliv, där är HR-avdelningen en nyckelspelare för att driva och hålla ihop det övergripande arbetet.

Så här säger Martina själv om sitt nya uppdrag:
Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att fortsätta utveckla HR-området och bidra till att stärka Älmhults kommun. Det är med mycket energi och stor nyfikenhet jag tar mig an uppdraget.

Martina Elofsson tillträder sin tjänst 1 september.

Varmt välkommen till Älmhult, Martina!