Sjuksköterska - semestervikariat

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad sjuksköterska som är ute efter nya utmaningar i sommar? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Som sjuksköterska inom hemsjukvården får du arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen bättre för våra patienter.

I uppdraget ingår att planera och leda arbetet gentemot den enskilde patienten och dess närstående. Du gör medicinska bedömningar och behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

I ditt arbete har du kontakt med patienterna, men även med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Du arbetar även med att handleda hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner.

Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Det är en stor frihet att arbeta inom hemsjukvården. Du har inbokade besök, men det uppstår också akuta uppgifter som gör att du kan behöva planera om ditt arbete.

Du får glada och erfarna kollegor, i en driven och trygg grupp, där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Du har alltid nära till det kollegiala stödet och vi har en arbetsplats med struktur, ordning och reda.

Vi dokumenterar i Cambio Cosmic och Procapita och använder oss av befintliga kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill prova på att arbeta i hemsjukvården i Älmhults kommun under sommaren. Tidigare erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård är meriterande.

Du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang och intresse för ditt arbete. Du ser möjligheter före svårigheter och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du är en god kommunikatör och tycker om att undervisa/instruera.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-09-03
Tillträde
eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2023-01-10
Ansök senast
2023-03-10

Upplysningar

 • Susanna Bolin
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642435
 • Lena Hagberg
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642697
  E-post: Lena Hagberg

Ansökan

Referensnummer
A1189800/2023Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.