Undersköterska Hemtjänsten centrala 1

Ansök

Din roll hos oss

Vi utgår från lokaler i centrala Älmhult och utför insatser i närliggande område, vi använder oss av cykel eller bil för att förflytta oss mellan omsorgstagarna.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att möta personer som är i behov av ditt stöd. Hemtjänsten passar dig som trivs med ett rörligt och självständigt arbete med eget ansvar.

I ditt uppdrag ingår att ge insatser i form av och personlig omvårdnad och service. Personlig omvårdnad ska tillgodose fysiska, psykiska och sociala behov samt hjälp med personlig hygien, förflyttning och måltidsstöd. I Insatser av serviceinriktad karaktär ingår städning, tvätt, inköp och leverans av matdistribution.
Du kommer även utföra delegerade uppgifter kopplat till HSL.

Att arbeta i Hemtjänsten innebär till stor del ett självständigt arbete, men det krävs också god förmåga att kunna samarbeta med kollegor och andra professioner. Vi har en härlig gemenskap där vi stärker och motiverar varandra och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre

Tjänstgöringen innebär dag, kväll och helg.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska vara intresserad av att införskaffa kunskaper som krävs för att delegeras för insatser genom hälso- och sjukvårdslagen.

I vårt uppdrag ingår daglig användning av olika verksamhetssystem samt dokumentation. Det innebär att du behöver ha god datorkunskap samt öppen för de olika digitala system som vi använder i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, ha god förmåga att se helheten och samtidigt klara av att se varje enskild individs förutsättningar och behov. Du är ansvarstagande och flexibel där du kan planera och organisera ditt arbete. Vi förutsätter även att du har ett professionellt bemötande och förmåga att kunna skapa förtroende samt upprätta goda relationer gentemot omsorgstagare och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet från vård och omsorgsarbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2024-06-28
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C196900/2024Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.