Undersköterska till Ekebo vård- och omsorgsboende

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Ekebo vård- och omsorgsboende ligger i Diö och består av totalt 27 lägenheter, uppdelat på tre avdelningar. På Ekebo finns det vårdpersonal dygnet runt och det finns tillgång till sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Vid behov finns det tillgång till läkare. Varje boendegrupp har sin personal som ger daglig omvårdnad och service. Nattetid finns gemensam nattpersonal.

Vi söker nu ytterligare en kollega för tillsvidareanställning som vill jobba tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Att jobba på ett vård- och omsorgsboende för äldre passar dig som vill arbeta nära de äldre i deras vardag. Arbetet är mycket varierande. Du får hjälpa till med sociala aktiviteter, den personliga omvårdnaden, påklädnad och medicinering.
Att se till varje individ och att sätta individen och dennes behov i fokus är av högsta prioritet.
En stor och viktig del är också kontakten och dialogen med anhöriga.

Dokumentation i våra digitala system är en viktig del av det dagliga arbetet.

I arbetet ingår förutom hälso- och sjukvårdsuppgifterna övriga arbetsuppgifter såsom tvätt och städ.

I tjänsten ingår förlagd arbetstid vardagar och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre eller inom liknande verksamheter och erfarenhet av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är också bra på att samarbeta och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt.
Arbetet kräver att du är en bra lagspelare.

Eftersom dokumentation i olika system är en viktig del i arbetet måste du behärska svenska språket i både tal och skrift.

Då arbetsplatsen ligger utanför centralorten och har begränsad kollektivtrafik under vissa tider, är det en fördel om du har körkort samt tillgång till egen bil. Du använder inte egen bil i tjänsten men kan krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid Möjlighet finns till önskemål om sysselsättningsgrad
Tillträde
Snarast enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2023-05-26
Ansök senast
2023-06-08

Upplysningar

  • Annika Blixt
    Enhetschef
    Telefon: 0476-55044
  • Kommunal
    Telefon: 0476-553 21
    E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer
C142865/2023Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.