Lärare 1-3 till Elmeskolan

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Till vår grundskola söker vi nu en grundskollärare årskurs 1-3. Som grundskollärare i åk 1-3 kommer du ingå i ett arbetslag med lärare, fritidspedagoger och elevstödjare. Du kommer att vara mentor och ha majoriteten av undervisningen i en av våra årskurs 2-klasser. Vi har ett gott samarbete i arbetslaget där vi stöttar varandra och ser alla elever som vårt ansvar. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån gällande styrdokument. Vår skola satsat på elevernas lärmiljö genom att ge alla elever en avskärmad arbetsplats för att öka arbetsron.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och behörig att undervisa årskurs 1-3.

Du ska vara lösningsfokuserad, kreativ och pedagogisk. Du ska ha ett tydligt ledarskap och arbeta mot att varje enskild elev ska kunna utvecklas och arbeta mot sina mål.
Vi värdesätter också att du är flexibel, ansvarstagande och har ett stort engagemang i din yrkesroll. Det är viktigt med god samarbetsförmåga mot ditt arbetslag men också mot elever och vårdnadshavare. Du behöver även ha god kunskap att arbeta utefter vår läroplan.

Uppdraget kräver god kunskap i svenska, både tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2023-05-17
Ansök senast
2023-06-02

Upplysningar

  • Anna Rix Grönvall
    Grundskolechef
    Telefon: 0476-552 66
  • Fackliga företrädare når du via kommunens servicecenter
    Telefon: 0476-550 00

Ansökan

Referensnummer
A1225141/2023Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.