Lärare inom träslöjd samt vaktmästare 65%

Ansök

Din roll hos oss

Tjänsten innebär ett delat uppdrag mellan vaktmästare på skolan och träslöjd med våra elever inom åk 2-6. Träslöjden är fördelat på tre dagar, tiden för vaktmästaruppdraget fylls ut däremellan. Du ska ha kompetens att bedriva en kvalitetsgod undervisning utifrån läroplanen. Du ska kunna bedriva undervisning självständigt och följa de mål som finns. Inom rollen som vaktmästare ska du ha kompetens och kunskap om skötsel av skolbyggnad. Utföra enklare reparation, montering av ex skolmöbler, dagligt underhåll av skolgård och byggnad.

Din profil

Utbildad lärare inom träslöjd, kompetens och erfarenhet av vaktmästaruppdrag.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Ryfors skola är en vackert belägen skola ca 15 minuters bilväg ifrån Älmhults centrum. På skolan går ca 120 elever ifrån förskoleklass till åk 6.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 65%, ca 25% träslöjd och 40% vaktmästare
Tidsbegränsad till
2025-02-04
Tillträde
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Varaktighet
3-6 månader
Antal platser
1
Publicerad
2024-07-01
Ansök senast
2024-07-11

Upplysningar

  • Charlotta Gustafsson
    Rektor
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55 000

Ansökan

Referensnummer
C200516/2024Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: https://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.