Barnskötare Haga och Tornet

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss deltar du aktivt i allt arbete på förskolan samt tar det särskilda ansvar som du som barnskötare ska göra enligt våra styrdokument. Med läroplanen och övriga styrdokument som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du bidrar med dina kunskaper och din erfarenhet för att utveckla verksamheten, men också dig själv förstås. Du samarbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola.

I Älmhults kommun har förskolan tre stödfunktioner. En pedagogisk utvecklare som stöttar i pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete, en utvecklare med inriktning mot IKT och en specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Som person ser vi att du behöver ha driv och engagemang. Du sätter alltid barnens utveckling i fokus. Du behöver vara nyfiken och intresserad av att arbeta på ett språkutvecklande arbetssätt. Du har en tydlig respekt för individen samt ett öppet och förtroendeingivande förhållningssätt så att goda och hållbara relationer skapas

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Socialt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2023-12-22
Varaktighet
3-6 månader
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
5
Publicerad
2023-05-15
Ansök senast
2023-05-28

Upplysningar

  • Maria Johnsson
    Rektor
    Telefon: 0476-55 258
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55 000

Ansökan

Referensnummer
A1223938/2023Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.