Lärare lokalvård

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Arbetsuppgifter

Under våren 2023 fortsätter Vuxenutbildningen i Älmhult att genomföra en lärlingsutbildning inom lokalvård i kombination med sfi/SvA.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa eleverna inom lokalvård 2 dagar/vecka samt att besöka eleverna på deras APL-platser resterande dagar, tillsammans med att planera för undervisningsdagarna.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet som lärare och har under flera år arbetat med lokalvård, gärna i ledande funktion. Du kan undervisa i kurserna Städservice, Ergonomi, Service och bemötande och Hälsa.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-06-30
Tillträde
Tjänsten som lärare i lokalvård startar den 3 januari 2022 och eleverna påbörjar undervisningen den 11 januari.
Varaktighet
3-6 månader
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-11-21
Ansök senast
2022-11-30

Upplysningar

  • Johan Månsson
    Rektor
  • Fackliga organisationer nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55000

Ansökan

Referensnummer
A1178069/2022Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.