Klöxhultsskolan söker fritidspedagog

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Klöxhultsskolan ligger i Klöxhults bostadsområde som består mest av villor och marklägenheter. Vi är en stor dynamiska arbetsplats där en stark vilja av samarbete och utbyte av erfarenheter råder. Klöxhultsskolan är en stor F-6 skola med 3 paralleller. Skola och fritidshem arbetar nära varandra i F-3 arbetslag eller 4-6 team.
Vi söker nu fritidspedagoger till våra fritidshem på F-3 där du kommer att få vara en del av en helhet.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att tillsammans med kollegor i ett F-3 arbetslag planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen på fritidshemmet mot verksamhetens mål. Du ska bidra med din kunskap och erfarenhet så att eleverna motiveras och når goda resultat både socialt men också kunskapsmässigt. Dina blivande kollegor är välutbildade och den pedagogiska dialogen är ständigt pågående och håller en hög nivå. Att du delar skolans värdegrund och arbetar utifrån läroplanens mål samt barnkonventionen utgår vi ifrån.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem, alternativt har du annan adekvat utbildning.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
2
Publicerad
2023-05-08
Ansök senast
2023-06-07

Upplysningar

  • Elisabeth Lindén
    Rektor
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55 000

Ansökan

Referensnummer
A1222343/2023Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.