Vikariat vårdlärare

Ansök

Din roll hos oss

Som lärare i gymnasiet planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper samt i programlaget för vård och omsorgsprogrammet, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Tillsammans med programlaget deltar du i utvecklingen av programmet samt samarbetar kring yrkeskurserna. Målet med ditt arbete är att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

I rollen ingår normalt förekommande uppgifter för lärare som planering av undervisning, betygssättning och sambedömning.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare för vård och omsorg, alternativt har relevant vårdutbildning och erfarenhet av utbildning/handledning.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar och delar med dig av din kunskap till andra. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och anpassad gymnasieskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 50%
Tidsbegränsad till
2024-12-20
Antal platser
1
Publicerad
2024-07-03
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C201001/2024Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: https://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.