Badmästare/simlärare

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som badmästare på Haganäsbadet kommer att vara omväxlande då alla förekommande verksamhetsuppgifter ingår såsom badbevakning, simundervisning, vattengymnastik, kassa/receptionsarbete och städning mm.
Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel. På arbetsplatsen tillämpar vi roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment ingår.
Du får ett arbete med omväxlande och varierande arbetsuppgifter där du arbetar både självständigt men också tillsammans med dina kollegor!
Tjänsten innebär även regelbunden kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har badbevakarutbildning och simlärarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Vi ser också gärna att du arbetat som instruktör för gruppträning i vatten och haft babysim och småbarnsim.

Arbetet innebär mycket kundkontakt och service vilket ställer krav på att du som person är serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Samtidigt har du god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och har god kommunikationsförmåga.
Tillsammans har vi i arbetsgruppen ett gemensamt ansvar för att vår anläggning och vårt utbud motsvarar våra högt satta kvalitetskrav. Vi ser till att lokalerna är rena och fräscha och att alla våra besökare känner sig säkra och trygga när de vistas i anläggningen.
För att passa in hos oss behöver du kunna se till hela verksamhetens bästa, ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ha ett utpräglat servicetänk. Du är pedagogiskt lagd, entusiasmerande och arbetar givetvis bra tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar den övriga arbetsgruppen.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Säkerhetsarbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid 100%
Varaktighet
6 månader eller längre
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2024-01-02
Ansök senast
2024-02-29

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C166346/2023Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: https://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.