Sjuksköterska till LSS/Socialpsykiatri för dagtjänst

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad sjuksköterska som är ute efter nya utmaningar? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Som sjuksköterska inom LSS/socialpsykiatri får du arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen bättre för våra patienter.

I uppdraget ingår att planera och leda arbetet gentemot den enskilde patienten och dess närstående. Du gör medicinska bedömningar och behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

I ditt arbete har du kontakt med patienterna, men även med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Du arbetar även med att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner.

Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Arbetet innebär en stor frihet då du till stor del själv planerar ditt arbete. Du har inbokade besök, men det uppstår också akuta uppgifter som gör att du kan behöva planera om ditt arbete.

Du tillhör hemsjukvården i Älmhults kommun och får glada och erfarna kollegor, i en driven och trygg grupp, där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Du har alltid nära till det kollegiala stödet och vi har en arbetsplats med struktur, ordning och reda.

Vi dokumenterar i Cambio Cosmic och Procapita och använder oss av befintliga kvalitetsregister.

Arbetet är förlagt till dagtid mån-fre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt psykiatrisköterska eller distriktssköterska, och som vill arbeta inom LSS/socialpsykiatri i hemsjukvården i Älmhults kommun. Tidigare erfarenhet av arbete inom LSS/socialpsykiatri är meriterande.

Du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang och intresse för ditt arbete. Du ser möjligheter före svårigheter och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du är en god kommunikatör och tycker om att undervisa/instruera.

För tjänsten krävs B-körkort.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2023-02-03
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

 • Susanna Bolin
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642435
 • Lena Hagberg
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642697
  E-post: Lena Hagberg

Ansökan

Referensnummer
A1196093/2023Ansök

Övrig information

I Älmhults kommun värnar vi om våra medarbetare och som anställd erbjuds du utöver din lön, en rad olika förmåner. För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare, oavsett var i livet du befinner dig.
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.