Studiehandledare/elevcoach Lokalvård

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att coacha elever i samband med deras APL och tillsammans med ansvarig lärare och de företag där eleverna har sin APL arbeta för att eleverna inom lokalvårdutbildningen ska nå framgång i sin utbildning.

Tillsammans med läraren arbetar du med eleverna två dagar på skolan och tre dagar ute på APL platser.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av lokalvård samt flerspråkighet (arabiska). Dina kunskaper i svenska språket är goda. Du har också goda kunskaper om läroplanen för Vuxenutbildningen samt de kurser som ingår i lokalvårdutbildningen: Städservice, Service och bemötande, friskvård och Hälsa samt ergonomi.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-06-30
Varaktighet
6 månader eller längre
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-11-21
Ansök senast
2022-11-30

Upplysningar

  • Johan Månsson
    Rektor
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55 000

Ansökan

Referensnummer
A1178084/2022Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.