Timvikarie till måltidsavdelningen

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som timvikarie inom måltidsavdelningen deltar du med varierade arbetsuppgifter i det dagliga arbetet i storkök. I arbetsuppgifterna ingår bland annat matlagning av frukost, lunch och mellanmål, viss beredning av tillbehör till luncher och servering av måltider. Andra arbetsuppgifter kan vara uppackning av inkommande leveranser. Därutöver ingår efterarbete i köket som diskning och städning. Viss dokumentation inom köket förekommer. En viktig del i arbetet är det professionella bemötandet gentemot matgäster, kollegor och att eftersträva positiv samverkan med andra personalgrupper inom enheten där du arbetar. Viktiga fokusområden för alla medarbetare på Måltidsavdelningen är kundmedvetenhet, samverkan, dialog och kvalitet.

Du blir inbokad på dagar och tider då ordinarie personal är frånvarande från sitt arbete, eller om det finns behov av extra stöttning i något kök. Vi använder oss av ett digitalt system som bygger på att du lägger dig tillgänglig de dagar och tider du kan arbeta. Du blir då inbokad på de dagarna och tiderna när det uppstår behov i verksamheten.

Tjänsten är en timanställning där du arbetar de tiderna som verksamheten har behov , och aktuell placering kan vara i alla våra 26 kök inom måltidsavdelningen. Köken serverar måltider till förskolebarn, skolbarn och inom omsorgen.

Det är en fördel om du har möjlighet att förflytta dig mellan olika enheter både inom och utanför Älmhults centralort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har köksbiträdesutbildning, 3-årig restaurang- och livsmedelsutbildning eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök.

Vi söker dig som:
• har nödvändig kunskap om måltidsservice i storhushåll.
• har tidigare erfarenhet av arbete i storkök.
• har god kunskap i livsmedelshygien.
• har god datorvana.
• talar och skriver svenska obehindrat.

Du som söker tjänsten ser service som en självklarhet, är självgående och har lätt för att samarbeta. Du utför ditt arbete med stort engagemang som bidrar till att skapa positiva måltidsupplevelser.

Det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2023-02-28
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

 • Anders Nyberg
  Teknisk chef
  Telefon: 0476-554 97
 • Emma Forsberg
  Administratör
  Telefon: 0476-642495
 • Kommunal
  Telefon: 0476-553 21
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer
A1202099/2023Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss: http://www.almhult.se/jobbahososs

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.