Vi söker dig med EPA-traktor som vill jobba inom hemtjänsten i sommar

Ansök

Din roll hos oss

Du kommer att anställas som vårdbiträde inom hemtjänsten med anpassade arbetsuppgifter och anpassat schema. Uppdraget innebär att du åker hem till våra äldre och hjälper dem med inköp, diska, städa, fixa frukost, matutdelning eller bara vara social och ta med dem ut på promenad eller liknande.

Du kommer inte att utföra några omvårdnadsuppgifter och du kommer att få en egen handledare som vägleder och stöttar dig under hela perioden. Då vår hemtjänst sträcker sig över ett stort område kommer du att behöva en egen A-traktor/EPA att transportera dig i.

Din profil

Vi har inget krav på utbildning då vi räknar med att en stor del av er som söker har en pågående utbildning. Men vi vill att du är ansvarsfull, håller tider och tar ditt uppdrag seriöst. Självklart är det viktigt att du tycker om människor och trivs med sociala kontakter.

Vi behöver dig under perioden vecka 25-32 och vi planerar att dela upp perioden i två delar, så du arbetar antingen delar eller hela perioden. Du får introduktion i verksamheten innan du börjar på din tjänst.

Krav: Du behöver uppvisa ett godkänt AM-körkort och giltiga försäkrings- och besiktningshandlingar för din A-traktor/EPA-traktor.

Timlön och milersättning enligt avtal.

Välkommen med din ansökan till ett roligt och omväxlande arbete.
Vi ser gärna att du berättar lite om dig själv och varför du vill arbeta hos oss i sommar.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Vill du testa att sommarjobba men kanske inte har åldern inne för ett ordinarie sommarjobb inom äldreomsorgen? Då kan vi erbjuda dig ett lite annorlunda sommarjobb där du tillsammans med din EPA-traktor utför ett av världens viktigaste jobb!
Du kommer att starta ditt arbetspass i centrala Älmhult eller Diö/Virestad.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
5
Publicerad
2024-03-14
Ansök senast
2024-04-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C183025/2024Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.