Lärare engelska grundläggande nivå

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Arbetsuppgifter

Som lärare på denna tjänst inom vuxenutbildningen planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ämnet engelska. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att få din bastillhörighet i ett av skolans arbetslag, tillsammans med arbetslaget kommer ni planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i engelska på grundläggande nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra vuxna inför framtiden oavsett vilket mål de har.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 50%
Tidsbegränsad till
2023-07-07
Varaktighet
6 månader eller längre
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-11-22
Ansök senast
2022-12-01

Upplysningar

  • Johan Månsson
    Rektor
    Telefon: 0476-552 25
  • Fackliga organisationer nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55000

Ansökan

Referensnummer
A1178073/2022Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.