Undersköterska/vårdbiträde till patient med trakeostomivård

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till en brukare som till en början kommer att vistas på korttidsavdelningen på Nicklagården. Brukaren behöver tillsyn dygnet runt.
Som medarbetare kommer du att placeras på socialförvaltningens bemanningsenhet. Under ett inledande skede kommer dina huvudsakliga uppgifter att vara omvårdnadsarbete hos denna brukaren. Därefter kan det bli aktuellt med placering för dig på andra enheter via bemanningsenheten.

Då brukaren har trakeostomi-vård samt använder hostmaskin är det bra om du har erfarenhet av detta, dock ej ett krav. Utbildning på hostmaskin, trakeostomi-vård inklusive sugning av luftvägar får man i samband med anställning. I arbetsuppgifterna ingår även omvårdnad av brukaren tillsammans med omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Som sökande ser vi gärna att du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet som vårdbiträde. Vi kan också tänka oss dig som inte har erfarenhet av omvårdnadsarbete men då värderas personlig lämplighet högt.
I denna roll innebär personlig lämplighet att du har ett flexibelt förhållningssätt, har lätt för att samarbeta och arbetar lugnt och metodiskt med brukaren i fokus. Vidare är du intresserad av omvårdnadsarbete och har ett intresse av att arbeta med människor. Datorvana är ett krav och du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift.

Start kommer att ske efter överenskommelse. Till en början 4-5 månaders vikariat med goda chanser till förlängning.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid Heltid med möjlighet till deltid.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
8
Publicerad
2023-05-15
Ansök senast
2023-05-28

Upplysningar

 • Bemanningsenheten
  Telefon: 0476-642665
 • Camilla Wir
  Enhetschef Rehab och korttidsboende
  Telefon: 0476-55316
  E-post: Camilla Wir
 • Kommunal
  Telefon: 0476-55321

Ansökan

Referensnummer
C140936/2023Ansök

Övrig information

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.