Långtidsvikariat till hemtjänsten Centrala 1

Ansök

Din roll hos oss

Vi utgår från lokaler i centrala Älmhult och utför insatser i närliggande område, vi använder oss av cykel eller bil för att förflytta oss mellan omsorgstagarna.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att möta personer som är i behov av ditt stöd. Hemtjänsten passar dig som trivs med ett rörligt och självständigt arbete med mycket eget ansvar.

I hemtjänstens arbetsuppgifter ingår insatser i form av och personlig omvårdnad samt insatser av serviceinriktad karaktär. Personlig omvårdnad ska tillgodose fysiska, psykiska och sociala behov samt hjälp med personlig hygien, förflyttning och måltidsstöd. Insatser av serviceinriktad karaktär kan vara städning, tvätt, inköp och leverans av matdistribution. Du kommer även utföra delegerade uppgifter kopplat till HSL.

Att arbeta i Hemtjänsten innebär till stor del ett självständigt arbete, men det krävs också god förmåga att kunna samarbeta med kollegor och andra professioner för att uppnå god kvalité i verksamheten.

Tjänstgöringen innebär dag/kväll och helg.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska vara intresserad av att införskaffa kunskaper
som krävs för att delegeras för insatser genom hälso- och sjukvårdslagen.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, ha god förmåga att se helheten och samtidigt klara av att se varje enskild individs förutsättningar och behov. Du är ansvarstagande, flexibel, lyhörd, prestigelös och har god självinsikt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

I vårt uppdrag ingår daglig användning av olika verksamhetssystem. Vi använder mobiltelefoner som ett arbetsredskap bland annat för digital signering, hantering av larm, planerade insatser och dokumentation. Det innebär även att du behöver ha en god datorvana samt öppen för de olika digitala system som vi använder i verksamheten.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid 100
Tidsbegränsad till
2025-02-23
Tillträde
Eller efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
2
Publicerad
2024-03-27
Ansök senast
2024-04-21

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C185451/2024Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.