Modersmålslärare turkiska

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Älmhults kommun söker nu en modersmålslärare i turkiska. Som modersmålslärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra modersmålslärare och studiehandledare. Dina arbetsuppgifter består främst av att undervisa elever i deras modersmål. Undervisningen sker i grupp på anvisad skola och du ansvarar för planering och genomförande enligt kursplan

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som har turkiska som modersmål samt goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har en någon form utav pedagogisk utbildning som är relevant för tjänsten. Du ska vara insatt i det svenska skolsystemet och andra styrdokument som gäller för verksamheten. Du ska känna dig bekväm med att kunna formulera omdömen om elever samt vara väl förtrogen med betygssättning. Vidare är du en relationsbyggare och har en förmåga att skapa goda relationer med både elever och föräldrar. Som pedagog har du stort engagemang för ditt arbete. Du är även flexibel och lyhörd för individers olika behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och turkiska. Erfarenhet från tidigare undervisning är meriterande.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad 7,5
Tidsbegränsad till
2023-06-16
Tillträde
Tillträde snarast.
Varaktighet
6 månader eller längre
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-11-16
Ansök senast
2022-12-02

Upplysningar

  • Emil Svensson
    Biträdande rektor
    Telefon: 0476-642415
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-55 000

Ansökan

Referensnummer
A1176948/2022Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.