Lärare spanska, gymnasie och grundskola

Ansök

Din roll hos oss

Undervisning i spanska som moderna språk, 40% på gymnasiet och 10% på grundskolan åk 6 samt ca 30% studiehandledning på spanska för grundskolan. Procenten för studiehandledning kan komma att justeras något beroende på elevbehov.

Du planerar din undervisning i samverkan med andra lärare samt deltar i sambedömning inför betygsättning. Du deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet. Det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare. Vi söker en yrkesskicklig lärare som är entusiastisk, samarbetsinriktad och som skapar ett gott klimat i klassrummet. Vi värdesätter att du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.
Rekrytering sker löpande.

Din profil

Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i Spanska, vi ser gärna att du även har behörighet i något annat ämne. Som lärare behöver du ha en god pedagogisk förmåga och kunna anpassa undervisningen efter elevgruppens behov. Du behöver kunna samarbeta, ha en god kommunikativ förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Uppdraget som lärare kräver även att du kan planera och strukturera ditt arbete effektivt.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och anpassad gymnasieskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid 60% - 80%
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2024-07-01
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C200780/2024Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: https://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.