Grundskollärare åk 1-6 Elmeskolan

Ansök

Din roll hos oss

Undervisning samt klasslärarskap i åk 1-6 på Elmeskolan.

Elmeskolan är en tvåparallellig grundskola för åk F-6 som idag delar skollokaler med Paradisskolan. Skolenheten är nybyggd med naturen runt hörnet och närhet till naturområdet Bökhult och sjön Möckeln. Skolenheten är organiserad i arbetslag F-3, 4-6 samt fritidshemmet.

Vi arbetar läsåret 24-25 i ett utvecklingsarbete tillsammans med Linneuniversitetet, inriktning "Flerspråkighet". Utvecklingsarbetet leds av förselärare och ger samtidigt arbetslagen möjlighet att utveckla det kollegiala samarbetet och fördjupar de pedagogiska diskussionerna.

Du förväntas vara en person som arbetar med ett professionellt förhållningssätt, är öppen och prestigelös samt är en engagerad medarbetare som uppskattar att arbeta tillsammans.

Vi söker två tjänster, varav en tillsvidareanställning samt en tidsbegränsad. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Din profil

Vi söker dig som har lärarexamen samt lärarlegitimation i årskurs 1-6 eller 4-6, samt behörighet i svenska, matematik och engelska.

Om arbetsplatsen

Drömmer du om ett meningsfullt arbete som gör skillnad?

Välkommen till Älmhults kommun – där möjligheterna att göra skillnad i människors vardag är stora! Vi behöver engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår kommun framåt. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar och charm med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Bra kommunikationer gör det även enkelt och smidigt att pendla.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
2
Publicerad
2024-03-26
Ansök senast
2024-04-19

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C184865/2024Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.