Arbetsledare park

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt ledningsnät. Sammanlagt är vi 25 medarbetare, totalt c:a 30 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat. Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en flexibel och serviceinriktad Arbetsledare med inriktning på park/grönyteskötsel. Tjänsten är ett vikariat. Hos oss får du ett omväxlande jobb där du arbetsleder alla typer av förekommande arbeten, främst inom park men även vissa verksamheter inom gata. Interna transporter inom kommunen ingår också att planera och koordinera. I tjänsten kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom Produktionsavdelningen. Huvudinriktningen är mot drift och underhåll för kommunens parker och lekplatser samt kommunala fastigheter. Typiska servicearbeten som planeras och förbereds kan vara lövsopning, vårsopning, gräsklippning, distributionsbilstransporter, planteringar, julpyntning, lekplatsförnyelser mm. Utbyggnadstakten i Älmhult är hög vilket påverkar produktionsavdelningen med fler nyanläggningsjobb och ökade krav på drift och skötsel. Samordning med andra arbetsledare inom och utanför avdelningen är en naturlig del av uppdraget. Du kommer att arbeta tillsammans med alla funktioner inom produktionsavdelningen och i nära samarbete med driftchefen. Du kommer att ha ett tydligt ansvar för att tillsammans med de olika funktionerna planera och genomföra ställda uppdrag samt kvalitetssäkra utförandet. I tjänsten ingår vid behov beredskapstjänstgöring i Produktionsavdelningens beredskapsverksamhet. Vi söker en engagerad och driven person som vill bli del av ett glatt gäng och gärna utvecklar verksamheten vidare tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Du bör ha utbildning inom växtlära i offentliga miljöer. Du har erfarenhet av, och ett stort intresse för grönyteskötsel och växter. Ett bra ordningssinne och servicekänsla är viktigt, samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har stort engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl i lag som självständigt. Du är duktig på att lösa praktiska problem och har god vana vid att läsa in arbetsmaterial. Du är intresserad av att arbeta i en organisation med många och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har: Erfarenhet från kommunal drift/underhåll av parker och gator, Tidigare erfarenhet av arbetsledning. Körkort BE.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Naturbruk
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Ett vikariat på ett år med tillträde snarast, enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-06-30
Ansök senast
2022-08-19

Upplysningar

  • Ted Marthell
    Driftchef
    Telefon: 0476-552 32
  • Kommunal
    Telefon: 0476-553 21
    E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer
A1140101/2022 Ansök

Övrig information

Möjligheten att ställa frågor angående tjänsten under veckorna 29-32 är begränsad. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.