Personlig assistent

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Häradsbäcks förskola ligger 2 mil öster om Älmhult. Det är en avdelning på förskolan med cirka 18 barn. Öppettiderna är 06:15-18:30.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent ska du i första hand ha ansvar för sondmatning tre till fyra gånger om dagen. Utöver matning är det personlig omvårdnad och mycket föräldrakontakt som är i fokus. Du arbetar utifrån ett schema där en del dagar innebär öppning 06.15 och andra dagar innebär stängning 18:30.

Kvalifikationer

Som sökande ska du ha fullständig gymnasieutbildning. Du måste även ha erfarenhet av sondmatning. Vidare behöver du även ha goda kunskaper för att lägga in rätt i sondmatningsmaskinen. Personlig lämplighet prioriteras mycket högt. Du ska ha körkort och egen bil, kollektivtrafik finns ej.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
2022-07-01
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2023-06-30
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-05-27
Ansök senast
2022-06-10

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
A1125776/2022 Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.