Fritidspedagog/elevassistent till Liatorps skola

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Liatorps skola är den lilla F-3 skolan mitt i byn omgiven av vacker natur. Vi är en liten skola med ca 50 elever. Skolan och förskolan ligger vägg i vägg och har en gemensam utemiljö som inbjuder till lek och rörelse.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog/elevassistent hos oss behöver du tycka om att hjälpa elever med olika förutsättningar, ha ett flexibelt arbetssätt, vara duktig på att motivera och väcka elevernas lust och nyfikenhet att lära under hela skoldagen. Du kommer att arbeta tillsammans med annan fritidspersonal och resurspersonal och även ingå i skolans arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog eller utbildad elevassistent. Du har ett starkt engagemang i elever, är flexibel och lösningsinriktad. Du ska ha viljan att hjälpa elever med olika förutsättningar, att hitta strategier i lärandet och vara duktig på att motivera och entusiasmera. Därtill vill vi att du har: - Det pedagogiska uppdraget klart för dig - Vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten - En god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever/barn, vårdnadshavare och kollegor

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
2022-08-08
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-06-14
Ansök senast
2022-06-28

Upplysningar

  • Lena Andersson
    Rektor Diö och Liatorps skolor
    Telefon: 0476-55 298
    E-post: Lena Andersson
  • Fackliga företrädare nås via kommunens Servicecenter

Ansökan

Referensnummer
A1134533/2022 Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.