Psykolog till Centrala barn- och elevhälsan

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Som psykolog arbetar du för att bidra till att eleven når utbildningens mål och att främja psykisk hälsa. Arbetet kan innebära handledning till pedagoger, arbetslag eller rektor och utredningar som ger kunskap om eleven befinner sig i den skolform man har rätt till. Arbetet innebär också utbildningsinsatser för att höja kompetens i verksamheten. Du kommer att arbeta tillsammans med annan psykolog och specialpedagoger.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad psykolog. Vi ser gärna att du har kunskap eller erfarenhet av: - handledning inom skola - utredningsarbete - arbete med barn och ungdomar Då en av våra psykologer kommer att vara föräldraledig söker vi till vårt team, dig som trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Hos oss hjälps vi åt i vårt dagliga arbete, och eftersom vi besitter olika spetskunskaper utbyter vi mycket kunskap inom teamet. Du är ödmjuk inför andras kompetens och positivt inställd till att dela med dig av dina kunskaper till andra. För uppdraget krävs även att du har förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete i samarbete med skolorna och utefter de uppdrag som inkommer.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2022-08-15 Efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2023-06-30
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-05-04
Ansök senast
2022-05-20

Upplysningar

 • Charlotte Ingvarsson
  Verksamhetschef Centrala Barn- och Elevhälsan
  Telefon: 0476-551 61
  E-post: Charlotte Ingvarsson
 • Fackliga representanter via kommunens servicecenter
  Telefon: 0476-55 000
 • Nellie Ahlfors
  Skolpsykolog
  Telefon: 0476-642449
  E-post: Nellie Ahlfors

Ansökan

Referensnummer
A1119374/2022 Ansök

Övrig information

Intervjuer kommer ske löpande. Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss: http://www.almhult.se/jobbahososs