Musiklärare åk 4-6 till Gemöskolan

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsuppgifter

Till vår grundskola söker vi nu en musiklärare till årskurs 4-6. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera undervisning inom ämnet musik. Du kommer att tillhöra arbetslag åk 4-6, och tillsammans arbeta med att utvärdera, utveckla och förbättra undervisningen, utifrån er olika ämneskompetens. I arbetet ingår även att dokumentera, följa upp samt kommunicera mål och utveckling med elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad grundskollärare och behörig att undervisa årskurs 4-6. Du ska vara lösningsfokuserad, kreativ och pedagogisk. Du ska ha ett tydligt ledarskap och arbeta mot att varje enskild elev ska kunna utvecklas och arbeta mot sina mål. Vi värdesätter också att du är flexibel, ansvarstagande och har ett stort engagemang i din yrkesroll. Det är viktigt med god samarbetsförmåga mot ditt arbetslag men också mot elever och vårdnadshavare. Uppdraget kräver god kunskap i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt. Du ska ha god kunskap och arbeta utefter vår läroplan och barnkonventionen.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Pedagogiskt arbete
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
2022-08-08
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2023-06-22
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-06-13
Ansök senast
2022-06-27

Upplysningar

  • Anna Wilhelmsson Hallum
    Rektor
    Telefon: 0476-55503
    E-post: Anna Wilhelmsson Hallum
  • Fackliga organisationer via kommunens Servicecenter
    Telefon: 0476-550 00

Ansökan

Referensnummer
A1133467/2022 Ansök

Övrig information

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.