Sjuksköterska/distriktssköterska/geriatriksköterska hemsjukvården

Om arbetsplatsen

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som sjuksköterska/distriktssköterska/geriatriksköterska inom hemsjukvården i Älmhults kommun möter du patienten i dennes hem, oavsett boendeform. Du möter patienter i alla åldrar, från barn till äldre. Du ingår i flera team tillsammans med övrig personal inom kommunens vård och omsorg, men har även ett tätt samarbete med sjukhus och primärvård. Vi utgår från fräscha lokaler i centrala Älmhult. Fysioterapeuter, arbetsterapeuter, administrativa sjuksköterskor, biståndshandläggare, färdtjänsthandläggare samt enhetschefer har sina kontor i samma byggnad.

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad sjuksköterska/distriktssköterska/geriatriksköterska som är ute efter nya utmaningar? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Som sjuksköterska/distriktssköterska/geriatriksköterska inom hemsjukvården får du arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen bättre för våra patienter. I uppdraget ingår att planera och leda arbetet gentemot den enskilde patienten och dess närstående. Du gör medicinska bedömningar och behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I ditt arbete har du kontakt med patienterna, men även med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Du arbetar även med att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner. Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Det är en stor frihet att arbeta inom hemsjukvården. Du har inbokade besök, men det uppstår också akuta uppgifter som gör att du kan behöva planera om ditt arbete. Du får glada och erfarna kollegor, i en driven och trygg grupp, där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Du har alltid nära till det kollegiala stödet och vi har en arbetsplats med struktur, ordning och reda. Vi dokumenterar i Cambio Cosmic och Procapita och använder oss av befintliga kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt distriktssköterska eller geriatriksköterska, och som vill arbeta i hemsjukvården i Älmhults kommun. Du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang och intresse för ditt arbete. Du ser möjligheter före svårigheter och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du är en god kommunikatör och tycker om att undervisa/instruera. För tjänsten krävs B-körkort. Likaså är erfarenhet av arbete som sjuksköterska ett krav.

Fakta om tjänsten

Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2022-05-17
Ansök senast
2022-06-08

Upplysningar

 • Susanna Bolin
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642435
  E-post: Susanna Bolin
 • Lena Hagberg
  Enhetschef Hemsjukvården
  Telefon: 0476-642697
  E-post: Lena Hagberg
 • Maria Linnerö
  Sjuksköterska (Vårdförbundet)
  Telefon: 0476-55101
  E-post: Maria Linnerö

Ansökan

Referensnummer
A1125691/2022 Ansök

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.