Hoppa direkt till innehållet

Kockutbildning

Välkommen till vår Kockutbildning. Utbildningen pågår i 1,5år och är starkt förankrad i det lokala näringslivet. Det betyder att det finns en stor efterfrågan på arbetsmarknaden på personer med denna utbildning. Ett snabbspår ut i arbetslivet kallar vi det för.

Upplägg

Utbildningen ger dig gedigna kunskaper inom alla de områden som du behöver vara kunnig i för att bli en bra kock. Utbildningen ger dig ett fullgjort yrkespaket. Du behöver goda kunskaper i svenska för att bli antagen. Utbildningen arrangeras av Älmhults kommun och är förlagd till Haganässkolan i Älmhult.

APL och utdrag ur belastningsregistret

I flera av kurserna ingår praktiska moment vilka bearbetas under ditt arbetsplatsförlagda lärande (APL). Då det ingår APL i utbildningen, krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Det ansöker du om på polisens hemsida: polisen.selänk till annan webbplats

Utbildningsstart och ansökan

Det finns i dagsläget inget datum planerat för nästa utbildningsstart eller när ansökningperioden kommer att öppna. Håll utkik här på vår hemsida och i sociala medier för ny information om när vi startar igen.

Till toppen