Kommunalt aktivitetsansvar

Är du 16-20 år? Vill du börja plugga igen men vet inte vilken utbildning du ska välja? Eller vill du få hjälp med att söka jobb?

Det kommunala aktivitetsansvaret (KAA) finns för dig för att du ska få stöd att börja studera eller hitta en annan meningsfull sysselsättning.

Tillsammans hittar vi en väg framåt

Oavsett om du vet vad du vill eller inte är du välkommen till oss på kommunen. Tillsammans tittar vi på olika möjligheter utifrån dina förutsättningar. Vi hjälper dig att komma igång och hitta en väg framåt, antingen tillbaka till skolan eller någon annan väg som passar dig.

Det finns många möjligheter!

  • Gymnasiet, Komvux, och Yrkesvux är några vägar att skaffa sig en utbildning för arbete eller vidare studier. Regler, ansökningar och annat runt utbildning kan du få hjälp med.
  • Vi kan hjälpa dig att hitta sätt att öka dina chanser att få jobb eller praktik. Du kan till exempel få hjälp med att skriva CV.
  • Du kan även få chans att träffa andra som är i en liknande situation för att kunna dela erfarenheter och lära av varandra.

Vi hörs eller ses utifrån dina önskemål

Om du vill kan vi ses och prata för att komma fram till vad du vill/behöver och om det är något som vi kan hjälpa till med. Vi kan ses hos oss eller någonstans som passar dig. Om du inte vill träffas kan vi ha kontakt på telefon eller via mejl.

Kontakta

Här hittar du kontaktuppgifter

Björn Hultman, KAA-ansvarig

Kontakta Servicecenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till servicecenter.

Stängt Öppnar 30 maj kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?