Hoppa direkt till innehållet

Uppdaterad information om driftstörning 2021-04-30 kl 15.00:

Den trasiga switchen som påverkat 24 st kunder sedan igår är nu utbytt och kundernas tjänster ska fungera som vanligt igen. Det kan dock krävas omstart av fibermodem för att tjänsterna ska komma igång. Observera att vid omstart är det viktigt att eventuell router/wifi-router är avstängd när fibermodemet startas om och att router/wifi-router inte sätts på igen förrän fibermodemet startat upp ordentligt, vänta gärna minst 2 minuter.

Det har konstaterats att vissa äldre fibermodem av modellen Inteno XG6746-R1 fått problem att koppla upp sig mot våra fiberstationer efter onsdagens migreringen men felet uppträder både slumpmässigt och med viss fördröjning. Kunder med aktuellt fibermodem som har/får problem med sina bredbandstjänster ska felanmäla detta till sin tjänsteoperatör och begära att felärendet lämnas vidare till kommunikationsoperatören Zitius.

2021-04-30 kl 8:18 Det pågår för närvarande en driftstörning som påverkar ett flertal kunder i olika delar av ElmNets fibernät. Felet orsakas av ett antal switchar som inte kommit igång efter migreringen. Beräknad klartid 2021-04-30 kl 11.00.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen