Hoppa direkt till innehållet

Sista anmälningsdag för priset 19 900 kronor närmar sig

Den 7 juni är det sista dagen att anmäla dig för 19 900 kronor. Därefter räknas din fastighet som en efteranslutning och en framtida fiberanslutning kostar då 30 000 kronor.

I priset för fiberanslutning för 19 900 kronor ingår montering och installation av fibermodem. Tomtgrävning ingår inte men erbjuds som tillval. Därefter räknas din fastighet som en efteranslutning och då kommer en framtida fiberanslutning att kosta 30 000 kronor. Det kostar mer att ansluta enskilda fastigheter i efterhand eftersom vi då åker ut med grävmaskin till en gata där vi redan byggt ut vårt fibernät, gräver sönder asfalten för den enskilda anslutningen och sedan lagar asfalten igen.

Hur beställer jag?

Du beställer fiberanslutning till din villa direkt via vår e-tjänst eller blankett här. Väljer du att beställa via blankett, skickar du den till ElmNet AB, Box 500, 343 23 Älmhult.

Hur ser tidsplanen ut?

Efter den 8 juni återkommer vi till dig med tid för beräknad grävstart. Vi räknar med att samtliga fastigheter som beställer fiber senast den 7 juni ska ha en fungerande fiberanslutning innan årsskiftet 2016/2017.  

Fakturan för anslutningen skickas hem till dig 30 dagar efter färdig installation.

Till dig som bor i Möckeln

Vi gräver just nu för fullt i Möckeln, det innebär att du som bor i området kan anmäla ditt intresse fram till det att grävmaskinerna lämnat din gata. Även om detta är efter den 7 juni.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen