Hoppa direkt till innehållet

Månadskostnad

När du valt ett fiberabonnemang betalar du även en kommunal nätavgift till ElmNet AB. Om du efter att du anslutit till fiber vill vänta med att teckna abonnemang och tjänster betalar du inte någon löpande avgift.

För 2021 har styrelsen beslutat om följande månadskostnad:

  • Nätavgift för privatkund: 50 SEK/månad (inkl. moms)
  • Nätavgift för företag: 80 SEK/månad (exkl. moms)

Nätavgift tas endast ut vid aktivt abonnemang och faktureras kvartalsvis i förskott med 1 månads uppsägningstid. Vid uppsägning eller överlåtelse av abonnemang hos din tjänsteleverantör tar du även kontakt med ElmNet för ändring av kunduppgifter.

Här kan du kontakta oss genom e-post eller via e-tjänst. Länk till annan webbplats.

Tjänster och abonnemang

Älmhults kommun har ett så kallat öppet nät. I ett öppet nät är det ingen operatör eller nätägare som bestämmer vilka tjänster eller vilken kapacitet du ska välja – det gör du själv! På Zmarket: https://almhult.zmarket.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns flera operatörer och tjänster att välja mellan. Det borgar för högre konkurrens, vilket ger dig som användare både lägre priser och kortare bindningstider.

På Zmarket sätter du enkelt ihop ett paket som passar just dig och din familj/ditt företag. Välj bland mängder av leverantörer, tjänster och kanaler:

A3

Ansluten

Bahnhof

Boxer

Bredband 2

Com Hem

Comviq

Halebop

Junet

Ownit

Serverado

Telenor

Telia

TH1NG

Universal TELECOM

Viasat

Till toppen