Älmhults tätort, Fälhult, Liatorp, Diö

En fiberanslutning i Älmhults tätort, Fälhult, Liatorp och Diö kostar 30 000 kronor. I priset ingår montering och installation av fibermodem. Tomtgrävning ingår inte men erbjuds som tillval, mer information om detta finns längre ned.

För att beställa fiberanslutning till din villa beställer du direkt via vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller så skickar du in ett beställningsformulär till ElmNet, blanketten hittar du på vår e-tjänsteportallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Efter att din anmälan kommit in kontaktar vi dig om hur intresset och möjligheterna ser ut överlag på din gata.

Vad kostar det att köpa tomtgrävningen?

ElmNet erbjuder ett offererat fast pris på tomtgrävning för 1 900 kronor, under förutsättning att tomgrävningen blir under 10 meter. På denna kostnad kan det finnas möjlighet att få ROT-avdrag på 30 procent av arbetskostnaden.

Vår entreprenör Telarco debiterar sedan efter dessa 10 meter, 160 kronor per meter, inklusive moms.

Vid samtlig grävning ingår grovåterställning samt ditläggning av duct. Plattor som måste lyftas upp sätts inte tillbaka. Eventuell lagning av asfalt ingår inte.