Hoppa direkt till innehållet

Julsoffan med lokal prägel och mysig Hemma-känsla

Julsoffan

För första gången genomförde Älmhult 2020 en egen direktsänd uppesittarkväll som gick att njuta av hemma i soffan. Det blev en fullspäckad kväll med både lokala gäster och nationell stjärnglans.

Programledare Jessica Persson och Lars Magnusson höll igång kvällen. Det bjöds på musik, rim och flera intressanta inslag från Älmhult. På plats var DOTTER som framförde flera låtar och tittarna kunde även få en exklusiv intervju med familjen Young/Glans som skapat och skådespelat i årets julkalender Mirakel på SVT.

Lokalt och genuint med Hemma-känsla

Kommunens fantastiska formgivare och konsthantverkare var delaktiga i att inreda ”Julsoffan” med lokala design- och hantverksprodukter. Med oss under kvällen var designer, inredare och hållbarhetscoach Jeanette Guttenberg och gav tips kring miljövänlig och fantasirik julklappsinslagning.

Ett nytt koncept för att skapa julstämning under pandemin

Julen 2020 blir annorlunda. Med ”Julsoffan” ville vi att julstämningen skulle, på ett säkert sätt, nå ut till så många som möjligt i Älmhults kommun. Tillsammans med Live fick vi möjlighet att göra en lokal livesändning med hög kvalité. Det var första gången vi testade det digitala konceptet.

Till toppen