Hotellupplevelse

Miljöbild från hotellet. 

Vill du lägga fokus på aktiviteter och möten ska du och ditt resesällskap sova bekvämt på hotell. Nedan är nedslag i denna standard. Bo på Smålands största hotell mitt i Älmhult eller ett hotell mitt i skogen - två varianter av bekvämlighet.

IKEA Hotell

IKEA Hotell är i skrivande stund Smålands största hotell med sina 254 rum. Dock präglas hotellet snarare av en internationell hemkänsla än ett hotellkomplex. Placerat mittemot IKEA museum och strax intill IKEAs olika Älmhultskontor är hotellet fullt sysselsatt med olika möten och konferenser hela veckorna. På helgerna och sommartid hittar fler och fler turister hit. Troligen är det de prisvärda boendealternativen i bra hotellstandard som lockar tillsammans med ett gästbemötande i sann IKEA-anda.

Välkomnande och hemtrevligt ska det vara!

Läs mer om IKEA Hotell här.länk till annan webbplats

Be.Hotel

I Älmhult är naturen bara är en promenad eller joggingrunda bort. Leter du ändå efter ett mer naturnära boendealternativ i hotellklassen finns Be.Hotel. Här finns rum i hotellstandard mitt i den småländska skogen, utanför fönstret ser du bara granar och kanske också något skogsdjur. En upplevelse i sig som kompletteras av möjlighet till middag och givetvis också frukostbuffé.

Läs mer om Be.Hotel här.länk till annan webbplats

Här hittar du våra boenden.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.