Nicklagården och Elmiersgården

Nicklagården och Elmiersgården

På Nicklagården och Elmiersgården finns nio boendeavdelningar och en korttidsavdelning. Allt som allt finns det 71 lägenheter. De flesta lägenheter består av ett rum, kokvrå, badrum samt hall med garderob. Till varje lägenhet hör gemensamt kök och vardagsrum för samvaro, måltider och aktiviteter.

Vårt mål är att bistå den enskilde med de insatser hon eller han behöver för att klara sitt vardagliga liv på bästa sätt. Dessa insatser utförs utifrån individens behov och med hänsyn till integritet och självbestämmande I vår målsättning ingår att vi tillsammans med anhöriga/närstående ska stödja våra boende så att den egna förmågan utvecklas eller bibehålls, hjälp till självhjälp.  

Elmiersgården
Bostaden till permanent boende är omöblerad förutom en säng. Den som flyttar in i lägenheten står själv för övriga möbler. Korttidsplatserna är fullt möblerade.

Nicklagården / Elmiersgården är bemannat med kompetent vårdpersonal dygnet runt och det  finns tillgång till sjuksköterskor, demenssjuksköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och fotvård. Vid behov har vi tillgång till läkare. Varje boendegrupp har sin personal som ger daglig omvårdnad och service. Nattetid finns gemensam nattpersonal för hela huset.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.