Delta i Älmhult Pride 2017

Välkommen att delta i en manifestation för mångfald och öppenhet. Var vem du vill - älska vem du vill!

Årets Pride blir en färgsprakande fest torsdagen den 1 juni. Direkt efter paraden blir det Open Stage och Stand up med en av Sveriges bästa komiker. Hålltider och program kommer inom kort.

Dansa fram i tåget

Den här gången kommer det att finnas en musikvagn i tåget. Vill du förbättra dina danskunskaper inför paraden? Då har du chansen att träna tillsammans med Tess Allain från "Rhythm in Motion". Vi träffas måndagen den 29 maj kl 18.00 i Linnéhallen, A-hallen, och tränar in några enkla danssteg så att alla som vill kan dansa fram i tåget!

Gör din egen skylt

Vi uppmuntrar också alla att tillverka egna plakat hemma, gärna av återanvänt material. Måla på en kartongbit, kanske gör en hederlig paroll av ett gammalt slitet lakan, låt fantasin flöda!

Fritidsgården Fenix anordnar workshop
Fritidsgården Fenix anordnar en workshop ”gör ditt eget Pride-plakat” för sin målgrupp onsdagen den 31 maj kl 16-20.

Program 1 juni

  • Start klockan 17.00 med färgkastarfest på Linnéskolans grusplan.
  • Avmarsch för paraden klockan 17.30 på Linnéskolans grusplan.
  • Från cirka klockan 18.00 blir det framträdanden på torgscenen med flera lokala artister. En av Sveriges bästa komiker Umit Dag står för kvällens Stand Up. Konferencier: Jessica Persson.  

Arrangörer för Pride är Älmhults kommun tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan, Rhythm in Motion, Handelplats Älmhult och ABF      

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.