Lisa Ajax och Sabina Ddumba kommer till Familjefestivalen 2017!

Familjefestivalen 2017 går av stapeln den 25-26 augusti. FO&O är redan bokad inför årets festival och nu släpper vi ytterligare ett par artister: Lisa Ajax och Sabina Ddumba. Biljetterna släpps den 3 maj!

Per Faeltenborg, projektledare för Familjefestivalen säger:

- Sabina Ddumba är en liveartist av rang. En av de allra mest lysande nya svenska stjärnorna på senare år. Med låtar och en röst som både går hem hos massorna och musikkritikerna. En kommande megastjärna helt enkelt.

- Lisa är ett säkert kort med sin starka röst, proffsiga framtoning och ett antal hits i bagaget som går hem hos både ung och gammal. Hon bjuder alltid på en bra show och tar sig tid att träffa fansen efteråt. Det gör att hon passar perfekt för Familjefestivalen.

Om artisterna:

Lisa Ajax

Lisa Ajax, som nyss fyllt 18 år, har redan hunnit medverka i Melodifestivalen två gånger och sålt platina med singeln ”My Heart Wants Me Dead”. Detta utöver att hon vunnit Idol 2014.

Lisa driver sin egen karriär och har full koll på såväl det musikaliska som allt runt omkring. Hon har ägnat mycket tid i studion, vilket har resulterat i flera singlar under det senaste året, bland annat I Don’t Give A”, som gick till final i årets Melodifestival och är en av de mest streamade låtarna just nu.

Facebook www.facebook.com/lisaajaxofficiallänk till annan webbplats

Instagram www.instagram.com/lisaajax/länk till annan webbplats

Sabina Ddumba

Sabina Ddumba släppte år 2015 hitsinglarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-guldpris för Årets Nykomling. I oktober 2016 kom hennes hett efterlängtade debutalbum Homeward Bound som fick kritikerna att jubla.

- Studion är kul, PR-arbetet är kul, men…jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow, säger Sabina.

Facebook www.facebook.com/SabinaDdumbaOfficial/länk till annan webbplats

Instagram www.instagram.com/sabinaddumba/länk till annan webbplats

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.