FO&O kommer till Familjefestivalen 2017!

Familjefestivalen 2017 går av stapeln den 25-26 augusti. FO&O är nu bokad inför årets festival och ytterligare ett par artister är på gång.

Trots ung ålder och endast tre år som grupp har medlemmarna Felix Sandman, Oscar Enestad& Omar Rudberg i FO&O hunnit med en hel del. Nu är det klart att de kommer till årets Familjefestival med sin fartfyllda show den 26 augusti.

Per Faeltenborg, rutinerad festivalprojektledare är mer än nöjd med årets första bokade band:
- Redan när jag såg årets laguppställning i Mello, tänkte jag att FO&O ska vi ha. De har oerhört många yngre fans och är hela tiden aktuella med nya projekt. En bra show och fantastisk publikkontakt gör att de passar perfekt för Familjefestivalen.

Om FO&O

Grammisvinnande internetsensationen FO&O sålde ut Globen senast de spelade. Allt började med uppträdanden på gatorna i Stockholm och nu, bara några år senare, har de gigat med bland annat Justin Bieber, OneDirecton, och hunnit med en USA-turné.

I Melodifestivalen 2017 gick de till final med låten ”Gotta Thing”och är för tillfället den mest nedladdade/streamadelåten av alla årets melodifestivallåtar.
Biljettsläpp i april!

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.