De vann priser på årets företagargala!

Ett antal priser delades ut under årets företagargala. Här är vinnarna i olika katgorier!

Årets eldsjäl 1 delas ut av Älmhults kommun

”Årets eldsjäl har under decennier visat ett stort och ihärdigt engagemang i föreningar och i människors fritid. Genom att blanda fysisk aktivitet med personliga möten har han under lång tid bidragit till välmående för många människor i kommunen.”

Priset går till Gunnar Bladh.

Gunnar Bladh, årets eldsjäl.

Årets eldsjäl 2 delas ut av Älmhults kommun

”Med en sällan skådad entusiasm tar du dig an det ena evenemanget efter det andra i Älmhult. Du är en betydelsefull lokal aktör, en god organisatör och en riktig entreprenör. Med engagemang, gedigna erfarenheter och ett brett kontaktnät har du år efter år varit en skicklig och uppskattad projektledare som dessutom fått stora nationella artister att komma till Älmhult. Du är en motor för att det händer roliga saker i Älmhult. Du är en sann eldsjäl Per!”

Priset går till Per Faeltenborg.

Per Faeltenborg, årets eldsjäl

Utvecklingspriset delas ut av Växande Älmhult

”Utvecklingspriset går till två personer som genom kreativitet, entreprenörsanda och hårt arbete har etablerat omtyckta och lyckosamma verksamheter i en mycket tuff bransch. Båda har under 2017 gjort stora investeringar och nysatsningar i sina verksamheter med utökning av sina koncept. Våra pristagare har lyckats kombinera lyxkrogens gastronomiska höjder, lunchrestaurangens värme med uppskattade konferens och eventtillställningar. Vi ska vara glada att ha sådana välsmakande företag i Älmhult.”

Årets utvecklingspris går till Martin Roman och Mats Stjernqvist.

Martin Roman och Mats Stjernqvist fick årets utvecklingspris.

Årets nyföretagare 2017 delas ut av Nyföretagarcentrum i Älmhult

”Redan som 24-åring slog hon in på entreprenörsbanan och har sedan dess byggt upp en stor och trogen kundkrets. Kvalitet och kundnöjdhet har hela tiden stått i fokus, vilket också har gett goda resultat. Professionell, engagerad och med ett stort hjärta ser hon till att varje kund får känna sig både speciell och väl omhändertagen”.

Priset går till Malin Wickström, Wickma Hudvård & Skönhet AB.

Malin Wickström, Wickma hudvård & skönhet

Årets företagare delas ut av Företagarna

”Årets företagare i Älmhult 2017, har det senaste decenniet målmedvetet arbetat med att utveckla sin anläggning. Utvecklingen har framskridit år efter år där varje projekt har valts med stor omsorg. Med kreativitet och nytänkande har vår pristagare skapat en modern anläggning med nya idéer och aktiviteter. Ett stort engagemang för hemorten ger pristagaren en stark förankring i regionen, såväl som hos sina gäster och besöksnäringen i övrigt.”

Priset går till Jonas Ohlsson och Sjöstugans camping i Älmhult AB.

Jonas Ohlsson, Sjöstugans camping i Älmhult AB fick priset årets företagare.

Landsbygdspriset delas ut av Landsbygdens riksförbund

”Med ett brinnande intresse för sin bygd har årets pristagare med en frisk satsning på nybyggnation av ett nytt lösdriftstall för småskalig mjölkproduktion visat framtidstro och engagemang för att bevara det öppna landskapet trots dagens osäkra mjölkvärld.”

Priset går till Jan-Åke Gunnarsson & Sven-Olof Gunnarsson.

Karin och Jan-Åke Gunnarsson tog emot landsbygdspriset.

Årets butikssäljare delas ut av Handelsplats Älmhult

”Med stort personligt engagemang, bred kunskap och lång erfarenhet inom sitt område, ger han alla förutsättningar för att kunden ska göra ett bra köp eller investering. Glimten i ögat och stor social kompetens i kombination med lite humor ger kunden en butiksupplevelse utöver det vanliga. Hans känsla för problemlösningar och kundkännedom har gett honom oräkneliga stammisar genom åren.”

Årets butikssäljare blir Uno Burman, Carl Nilsson AB.

Uno Burman från Carl Nilsson AB tog emot priset av Sven Tall och Per Faeltenborg

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.