Vill du delta som arrangör under årets Kulturnatta?

Fjolårets premiär av Älmhults Kulturnatta var en succé med sina 84 programpunkter. I år satsar vi på att tillsammans skapa ett minst lika bra evenemang, där Älmhult visar upp kultur när den är som allra bäst. Lördagen den 13 oktober, med start kl. 17.00, går årets Kulturnatta av stapeln inne i Älmhults centrum.

Älmhults centrum kommer att spraka av liv när Kulturnatta förvandlar centrum till en härlig mötesplats där kultur och människor möts.

Vill du delta som arrangör?

Årets tema är påhittighet. I Älmhult kryllar det av drivna och handlingskraftiga personer – entreprenörer och inspiratörer som tillsammans utvecklar orten och företagen. Ta tillfället i akt att locka fram den påhittige smålänningen i dig!

Vill du vara med och skapa en oförglömlig kväll?

Välkommen att bidra till ett rikt program. Lokala föreningar och andra organisationer, företag, restauranger, fastighetsägare, professionellt utövande kulturskapare och handlare är välkomna att delta. Evenemanget kan äga rum utomhus eller inomhus och rikta sig till barn och ungdom, vuxna eller för hela familjen. Ambitionen är att tillsammans skapa och erbjuda ett brett programutbud med kultur i alla dess former: kulturhistoria, berättande, konst, gatukonst, eldshow, ljusinstallation, föredrag, utställningar och uppvisningar, design, hantverk, musik, foto, dans, mode, teater, mat och dryck med mera.

Anmälan

Merparten av arrangemangen under Kulturnatta är kostnadsfritt att att uppleva. Två eller flera aktörer kan också gå ihop och samarrangera ett evenemang. Älmhults kommun samordnar och marknadsför Kulturnatta och ser till att kommunicera ut evenemanget som helhet till publiken.

Anmäl ditt evenemang senast den 9 september till helen.karlsson@almhult.se eller på telefon 0476-552 19.

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.