Kulturskolan

Kulturskolan finns till för dig som är mellan 4 till 20 år och bor i Älmhult kommun. Vi vill att du ska få chansen att utveckla, upptäcka och uttrycka dig med hjälp av våra kurser och samarbeten vi erbjuder. Vi vill att du ska känna dig välkommen och känna glädje genom att få uttrycka dig med toner, ord, rörelse, bild och din passion.

Alla kan lära sig

Alla kan lära sig utifrån sina egna förutsättningar och det vi erbjuder är en riktig utbildning. Och vi försöker erbjuda något för alla både spets men också bredd på undervisningen

I ett rum komponeras låtar till kulturskolans spotifylista, i ett annat rum övas det inför nästa musikteater och i rummet jämte förbereds det för vernissage. På undervåningen övar stråkorkestern till en konsert och i danslokalen hörs det skratt från barnens lektion i balett.

Spelglädje

Extra viktigt tycker vi spelglädjen och samarbeten är och att få vara med i ett sammahang. Du kan träffa nya vänner och tillsammans gör ni större och mindre framträdanden, utställningar och shower. Därför prioriterar vi att barn och ungdomar ska spela tillsammans i grupper så långt som det är möjligt.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.