Kulturnatta 2019

Älmhults centrum kommer att spraka av liv den 12 oktober 2019 när Kulturnatta förvandlar centrum till en härlig mötesplats där kultur och människor möts.

Årets tema är jordnära

Att något eller någon är jordnära är synonymt med enkel, handfast, nära naturen, pragmatisk, verklig eller realistisk. Vad är jordnära för dig?

Vill du delta som arrangör?

Lokala föreningar och andra organisationer, företag, restauranger, fastighetsägare, professionellt utövande kulturskapare och handlare är välkomna att delta. Evenemanget kan äga rum utomhus eller inomhus och rikta sig till barn och ungdom, vuxna eller för hela familjen.

Ambitionen är att tillsammans skapa och erbjuda ett brett programutbud med kultur i alla dess former: kulturhistoria, berättande, konst, gatukonst, eldshow, ljusinstallation, föredrag, utställningar och uppvisningar, design, hantverk, musik, foto, dans, mode, teater, mat och dryck med mera.

Anmäl ditt evenemang till helen.karlsson@almhult.se.

Program 2019

Merparten av arrangemangen under Kulturnatta är kostnadsfritt att att uppleva. Två eller flera aktörer kan också gå ihop och samarrangera ett evenemang. Älmhults kommun samordnar och marknadsför Kulturnatta och ser till att kommunicera ut evenemanget som helhet till publiken.

Program och hålltider publiceras inom kort.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.