Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Här kan du läsa artiklar ur nyhetsarkivet genom att välja den månad då nyheten skapades.
 • 16 november 2017  

  Kommunfullmäktige sammanträder


  Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 27 november klockan 18.30 i Kommunhuset, sammanträdesrum Linnésalen. Följande ärenden kommer att behandlas. • 16 november 2017   (Bygga, bo & miljö)

  Har du koll på vattenmätaren?


  Vintern är snart här! Tänk på att vattenmätaren kan frysa sönder. Kontrollera utrymmet där den är placerad och se till att alltid ha omkring +10 grader i utrymmen där din vattenmätare finns. • 15 november 2017  

  Hur ser du på oss som arbetsgivare?


  Vi kartlägger just nu hur allmänheten uppfattar Älmhults kommun som arbetsgivare. Vi skulle därför bli väldigt glada om du som inte redan arbetar i kommunen, tar dig tid att svara på några frågor. • 13 november 2017   (Vård & socialt stöd)

  Välfärdsteknikmässa 21/11 - här är programmet!


  Få inspiration och öka din kunskap om hur vi tillsammans skapar framtidens socialtjänst med hjälp av välfärdstekniken. • 13 november 2017  

  Gemensam entreprenör första steget till att bilda ...


  Nu är det klart att Växjö, Lessebo och Tingsryds kommuner tillsammans ska handla upp en gemensam entreprenör för insamling av hushållsavfall. Entreprenaden är det första konkreta steget mot ett gemensamt avfallsbolag. Det regionala avfallsbolaget ska bestå av Växjö, Älmhult, Markaryd, Lessebo och Tingsryds kommuner. • 8 november 2017   (Kultur & fritid)

  Ändrade öppettider i ishallen 11/11!


  Ändrade öppettider i ishallen! Lördag 11/11 är det hockeymatch i Diö ishall. Öppettiderna för allmänheten är: kl. 18.00-21.00, med och utan klubba. Välkomna! • 2 november 2017   (Bygga, bo & miljö)

  Finns det en byggnad i kommunen som utmärker sig p...


  En nybyggd villa, en ombyggd industrilokal eller ett tillbyggt bostadshus? Byggnadspriset delas ut av Miljö- och byggnämnden till en byggherre eller privatperson för ett projekt med god arkitektur och anpassning till platsen. Syftet med priset är att främja och uppmuntra en god arkitektur i Älmhult • 2 november 2017   (Vård & socialt stöd)

  Boka färdtjänst och riksfärdtjänst inför jul och n...


  Glöm inte att boka din färdtjänstresa inför årets jul- och nyårshelg. Sista bokningsdag är 7 december (färdtjänstresa) och 14 november (riksfärdtjänst). • 1 november 2017  

  Älmhults kommun tar avstånd från alla sorters krän...


  Kampanjen #metoo har visat att det förekommer kränkande särbehandling och diskriminering på många arbetsplatser i landet. Så vill vi inte att det ska vara hos oss! • 1 november 2017  

  Nytt samarbetsavtal mellan utbildnings- och social...


  Genom att samverka mer på olika nivåer vill utbildnings-förvaltningen och socialförvaltningen bli bättre på att tidigt fånga upp utsatta barn. Syftet är att bli bättre på att stärka barnens förutsättningar att må bra och lyckas i skolan.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.