Kunskaps- och dialogdag

En dag där vi tillsammans lär oss om vilka regler som finns för livsmedelsförädling och försäljning. Det kommer även föras en dialog kring hur tillsynsfunktioner på kommuner och länsstyrelse ser på de olika reglerna.

Dagen riktar sig både till dig som vill börja eller redan förädlar livsmedel och till tjänstepersoner på kommuner som arbetar med tillsyn av livsmedel.

Per Nilsson kommer att leda dagen. Han har lång erfarenheten av livsmedelssäkerhet och regler och har haft kurser för både företag och myndigheter. Dagen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch.

Tid och plats

7 november 2019 kl: 10.00 – 15.00 på Ryssbygården i Ryssby

Anmälan

Anmäl dig senast den 1 november till Rebecka Wikström, mail: rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller telefon: 010-2237384.

Meddela eventuella matpreferenser.

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.