Om artisterna

Andreas Johnsson

Lördag kl. 22.00 Torgscenen
Andreas Johnson har en lång karriär i både pop och melodifestivalsammanhang. Med klassiska hits som ”Glorious” och senaste hiten ”Army of Us” från årets Mello garanteras en kavalkad av låtar som får alla på fötter.

Andreas backas upp av bandet Easykits. Precis som förra året, avslutar de lördagskvällen på torget, med en ren hitkavalkad som få band kan matcha live.

Lyssna och se ett klipp med Andreas Johnssonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smith & Thell

Lördag kl. 20.00 Torgscenen
Smith & Thell, med sitt countryinfluerade popsound, är några av Sveriges hetaste artister just nu och kör en hel konsert med fullt band.

Med låten ”Forgive me friend” låg de nyligen etta på svensktoppen i hela fem veckor. Som låtskrivare, inte bara åt sig själva, men även åt Molly Sandén och Darin har de en diger låtskatt att framföra på scen. Just nu lanseras de i USA, så det kan vara sista chansen att se dem i sommar innan de slår internationellt.

Lyssna och se ett klipp med Smith & Thelllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gunhild Carling och Zoltán Csörsz trio

Fredag kl. 18.00 Torgscenen
Gemensamt visar Gunhild Carling och Zoltán Csörsz trio upp sina allra bästa musikaliska sidor i en exklusiv turné skräddarsydd för barn från 5 år. En världsturnerande stjärna från Stockamöllan med en av Sveriges allra mest anlitade och skickliga trumslagare och hans jazztriovänner och vips får vi en helt ny kombination.

Lyssna och se ett klipp med Gunhild Carling och Zoltán Csörszlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kadiatou

Fredag kl. 19.15 Torgscenen
Kadiatou - finalist i Idol 2018. Med egna hitsingeln ”Say Something” och Idol-låtar som Diamonds, You make me feel, ett sista glas med flera har hon låtar för en toppenshow.

Lyssna och se ett klipp med Kadiatoulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

(Dj) NVRMND

Lördag kl. 21.30 - 00.30 Esplanadscenen
Kör en spelning med riktig festivalkänsla och premiärspelar även sin egna osläppta musik. Med dem är även rap och soul-artisten Clood. En helt ny tappning på RnB på svenska. Clood är även aktuell med sitt nya album ”Kawasaki”. Detta kan jag lova att ni inte vill missa.

Devils Gun

Fredag kl. 22.00 Esplanadscenen
Power Metal från Växjö med nyligen släppt album och hemkomna från europaturné. Så bra som bara riktig Heavy metal kan vara. Ett måste för alla headbangare.
Läs mer om Devils Gunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dani M

Fredag kl. 20.20 Torgscenen
Dani M med låten ”Mina Områden” är en av de mest nedladdade låtarna någonsin i genren. Med många andra hits och en fartfylld show bjuder han till allsång. Han har även med sig nya stjärnskottet Nayomi som tippas ”äga” inom kort. Dessutom får vi ett hitspäckat set från Linda Jordan, sveriges hetaste kvinnliga Hiphop-jockey.

Lyssna och se ett klipp med Dani Mlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Jan Gerfast Organic Band

Lördag kl. 17.00 Torgscenen
Jan Gerfast, gitarrist, sångare, textförfattare och kompositör, har varit med på den internationella blues och rock scenen under lång tid. Han har utvecklat sin egen unika stil och sound: "Groovy Blues". 

Läs mer om Jan Gerfastlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Can You Feel It - A tribute to Michael Jackson

Fredag kl. 16.00 Torgscenen
Can You Feel It - A tribute to Michael Jackson är en hitspäckad kavalkad av ” The king of Pop´s” kändaste låtar framförd av Elver på AMB i Tingsryd.

Lyssna och se ett klipp från deras showlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.